main-bg

Lajme

 • 15-08-2017

  Vazhdon periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës 16 korrik – 23 gusht 2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke vazhduar periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës, e cila do të zgjasë deri më 23 gusht 2017.

  Lexo më shumë»
 • 08-08-2017

  Sqarim lidhur me pagesat për KVV-të dhe stafin teknik të angazhuar në Zgjedhjet e 11 qershorit

  KQZ, pas verifikimeve dhe korigjimeve të bëra, i ka dërguar në Ministrinë e Financave listat e anëtarëve të Këshillave të Vendvotimit dhe stafit teknik të cilët kanë qenë të angazhuar në Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që u mbajtën më 11 qershor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 04-08-2017

  Njoftim për aplikim PËR AKREDITIM TË VËZHGUESVE

  Ju njoftojmë se Zgjedhjet Lokale në Republikën e Kosovës mbahen me: 22 tetor 2017

  Lexo më shumë»
 • 28-07-2017

  Regjistrimi i Partisë Politike: “Partia URA”, i hapur për shqyrtim publik

  Prishtinë, 27 korrik 2017 – “Partia URA” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 26-07-2017

  Zgjedhjet Lokale 2017 - Periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë qytetarët me të drejtë vote se ka filluar periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit për Zgjedhjet Lokale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 25-07-2017

  PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 26 Korrik – 12 Shtator

  Zgjedhjet Lokale, do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 24-07-2017

  MBAHET TRAJNIMI PËR ANËTARËT E 38 KOMISIONEVE KOMUNALE TË ZGJEDHJEVE

  Në kuadër të përgatitjeve të Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me përmbushjen e detyrave të parapara me ligj. Në këtë drejtim, është mbajtur trajnimi për Anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve nga të gjitha komunat e Republikës së Kosovës.

  Lexo më shumë»
 • 18-07-2017

  Periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës 16 korrik – 23 gusht 2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve Lokale për Kryetarë të Komunave dhe për Asamble Komunale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 14-07-2017

  Regjistrimi i Partisë Politike:“ ALTERNATIVA”, i hapur për shqyrtim publik

  “Alternativa” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyren për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»