KQZ shpall rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Dragashit

Prishtinë, 16 dhjetor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës.   Në rend dite ishte shpallja e rezultateve përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Dragashit. Ky vendim i KQZ-së vjen pas përsëritjes së votimit jashtë Kosovës për votuesit e regjistruar nga kjo komunë dhe numërimit të [...]