Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Ballina 2019-04-17T12:45:28+00:00
Përmbyllet afati për aplikim të subjekteve politike për certifikim për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna

Përmbyllet afati për aplikim të subjekteve politike për certifikim për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan, të cilat do të mbahen më 19 maj. Gjatë kësaj kohe (9 prill – 18 prill) kanë aplikuar gjithsejt: 3 subjekte politike. Të gjitha aplikimet  ...
KQZ-ja emëroi anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve  të Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zveçanit dhe Zubin Potokut

KQZ-ja emëroi anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve të Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zveçanit dhe Zubin Potokut

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për emërimin e anëtarëve të Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve (KKZ) për zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Në vazhdim të mbledhjes, kryetarja e KQZ-së bëri të ditur se pas autorizimit në mbledhjen  ...
Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Prishtinë, 15 prill – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje u diskutua lidhur me rolin këshillues të OSBE-së në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Kryetarja e KQZ-së bëri të ditur se roli i OSBE-së në këto zgjedhje, vetëm në këshilla  ...
Afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike 9 PRILL – 18 PRILL

Afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike 9 PRILL – 18 PRILL

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjitha Subjektet Politike (Partitë Politike, Kandidatët e Pavarur, Koalicionet dhe Iniciativat Qytetare) të cilat duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan se afati i aplikimit për certifikim ka filluar më 9 prill dhe përfundon më 18 prill. Kërkesat për certifikim duhet të  ...
Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Prishtinë, 12 prill – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje u njoftua lidhur me procesin e krijimit të Listës Preleminare të votuesve për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, të cilat do të mbahen më 19 maj. Sipas të dhënave jo-përfundimtare,  ...

Shërbimet për Votuesit

Shërbimet për Subjektet Politike

Shërbimet për OJQ dhe Medie

Publikimet e fundit

Vendimet nga mbledhja e fundit e KQZ-së

12/04/2019 – Vendimet e miratuara në mbledhjen e fundit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Përditësimi i Regjistrit të Partive Politike

28/12/2018 – Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim ka bërë azhurnimin e Regjistrit të Partive Politike.

Njoftim për kandidatët e suksesshëm

22/11/2018 – SKQZ ka publikuar njoftimin për kandidatët e suksesshëm për pozitën: Zyrtar i Lartë Komunal i Zgjedhjeve në Gllogoc dhe Deçan.

Lexo më shumë

Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar Komune 2019 në: Mitrovicë të Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Më shumë

Informata për votuesit me aftësi të kufizuar

Më shumë

E-Mësimi

Më shumë

Vendimet e KQZ-së

Më shumë

Pyetjet më të Shpeshta

Më shumë

Platforma e Raportimit të Shkeljeve Zgjedhore

Më shumë

Informimi dhe Edukimi për Zgjedhje

Me shumë

Ngjarjet e KQZ-së

16/04/2019

15:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 07-2019

15/04/2019

13:30

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 06-2019

12/04/2019

11:30

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 05-2019

Lexo më shumë

Ju lutemi regjistrohuni këtu që të njoftoheni për lajmet më të reja

Subscribe