Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Daka priti në takim zëvendësshefin e Misionit të Ekspertëve të Zgjedhjeve nga BE, Marian Gabriel

  Prishtinë, 26 shkurt 2021 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim zëvendësshefin e Misionit të Ekspertëve të Zgjedhjeve nga Bashkimi Europian, Marian Gabriel. Kryetarja Daka falënderoi Bashkimin Europian për interesimin e shprehur për të përcjellur procesin e zgjedhjeve në vendin tonë duke theksuar se vëzhgimi i zgjedhjeve, për KQZ-në, [...]

Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2021

    Komuna Formularët e Rezultateve     (FPR & FRK) Deçan Shkarko Gjakovë Shkarko Gllogoc Shkarko Gjilan Shkarko Dragash Shkarko Istog Shkarko Kaçanik Shkarko Klinë Shkarko Fushë Kosovë Shkarko Kamenicë Shkarko Mitrovicë e Jugut Shkarko Leposaviç Shkarko Lipjan Shkarko Novobërdë Shkarko Obiliq Shkarko Rahovec Shkarko Pejë Shkarko Podujevë Shkarko Prishtinë Shkarko Prizren Shkarko Skenderaj Shkarko [...]

KQZ-ja fillon me publikimin e Formularëve të Rezultateve të subjekteve politike dhe kandiatëve të zgjedhjeve të 14 shkurtit

  Prishtinë, 16 shkurt 2021 – Me qëllim të rritjes së transparencës dhe besueshmërisë në procesin zgjedhor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me publikimin e kopjeve të skanuara të formularëve të rezultateve për subjektet politike dhe kandidatët për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat u mbajtën të dielën. Të [...]

Konferenca e pestë, KQZ: Publikimi i rezultateve do të bëhet në ueb faqe të KQZ-së

  Prishtinë, 14 shkurt 2021, 22:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë në Ditën e Zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Në këtë konferencë, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur për mediat se publikimi i rezutateve preliminare të zgjedhjeve për subjektet politike ka filluar të bëhet në ueb faqe [...]

Konferenca e katërt, KQZ: Mbyllen vendvotimet, deri në orën 19:00 votuan 46.90%

  Prishtinë, 14 shkurt 2021, 20:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e katërt në Ditën e Zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi qytetarët se të gjitha vendvotimet janë mbyllur dhe se ka filluar procesi i numërimit të fletëvotimeve. “Sipas të dhënave preliminare numri i qytetarëve të [...]

Konferenca e tretë, KQZ: Deri në orën 15:00 votuan 32.32%

  Prishtinë, 14 shkurt 2021, 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në Ditën e Zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka tha para mediave se procesi i votimit është duke vijuar normalisht dhe nuk është paraqitur ndonjë problem. “Duke u mbështetur në të dhënat që kemi [...]

Konferenca e dytë, KQZ: Deri në orën 11:00 votuan 8.30%

  Prishtinë, 14 shkurt 2021, 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në Ditën e Zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se duke u mbështetur në informacionet nga Komisionet Komunale të Zgjedhjeve, procesi i votimit është duke vijuar normalisht dhe nuk është paraqitur [...]

Konferenca e parë, KQZ: Hapen të gjitha qendrat e votimit në Republikën e Kosovës

  Prishtinë, 14 shkurt 2021, 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë në Ditën e Zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur se sipas planifikimeve me planin operacion, në orët e hershme të mëngjesit dhe kohë, është shpërndarë materiali zgjedhor, ku bëjnë pjesë edhe [...]

Sot është dita e zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 14 shkurt 2021 – Sot në të gjitha komunat mbahen zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Të gjitha qendrat e votimit hapen në orën 07:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00. Sipas listës përfundimtare të votuesve, numri i qytetarëve me të drejtë vote është: 1 milion e 794 mijë e [...]

Plani i konferencave të KQZ-së për Ditën e Zgjedhjeve, 14 shkurt 2021

  08:00 Konferenca e parë – HAPJA E QENDRAVE TË VOTIMIT 11:30 Konferenca e dytë – PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË ORËN 11:00 DHE ECURIA E PROCESIT ZGJEDHOR 15:30 Konferenca e tretë  – PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË ORËN 15:00 DHE ECURIA E PROCESIT ZGJEDHOR 19:30 Konferenca e katërt – PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË [...]

Go to Top