Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 23 prillit për kryetar të katër komunave dhe për dy kuvendet komunale

Prishtinë, 25 prill 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat Leposaviq, Zveçan, Zubin Potok dhe Mitrovicë e Veriut si dhe rezultatet e zgjedhjeve të parakohshme për [...]

KQZ publikon rezultatet preliminare të zgjedhjeve në katër komunat

Prishtinë, 23 prill 2023, 21:00 – Pas numërimit të fletëvotimeve në vendvotime, Komisioni Qendror I Zgjedhjeve publikoi rezultatet preliminare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok. Në këto rezultate nuk përfshihen votat me kusht, të cilat do të numërohen dhe paraqiten në rezultatet përfundimtare që [...]

Konferenca e katërt, KQZ: Mbyllen qendrat e votimit në katër komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Lespoaviq dhe Zubin Potok

Prishtinë, 23 prill 2023, 19:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e katërt në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok si dhe për zgjedhjet e parakohshme për dy kuvendet komunale Zveçan dhe Leposaviq. Në këtë konferencë, Kryetari i KQZ-së, Kreshnik [...]

Njoftim nga konferenca e tretë e KQZ-së për zgjedhjet në katër komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Lespoaviq dhe Zubin Potok

Prishtinë, 23 prill 2023, 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok si dhe për zgjedhjet e parakohshme për dy kuvendet komunale Zveçan dhe Leposaviq. Në këtë konferencë u bë e ditur [...]

Konferenca e dytë, KQZ: Vazhdon procesi i votimit në katër komunat

Prishtinë, 23 prill 2023, 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok si dhe për zgjedhjet e parakohshme për dy kuvendet komunale Zveçan dhe Leposaviq. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të [...]

Konferenca e parë, KQZ: Hapen të gjitha qendrat e votimit në komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Lespoaviq dhe Zubin Potok

Prishtinë, 23 prill 2023, 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok si dhe për zgjedhjet e parakohshme për dy kuvendet komunale Zveçan dhe Leposaviq. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të [...]

Këto janë adresat e sakta të 19 qendrave të votimit për zgjedhjet e 23 prillit

Prishtinë, 22 prill 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë qytetarët me të drejtë vote në katër komunat e Republikës së Kosovës: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, se këto janë lokacionet e sakta të 19 qendrave të votimit për zgjedhjet e 23 prillit. Gjithashtu, KQZ-ja u ofron mundësinë të gjithë [...]

Njoftim për votuesit në zgjedhjet e 23 prillit: Gjejeni qendrën tuaj online në eomp.kqz-ks.org

Prishtinë, 22 prill 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë qytetarët me të drejtë vote në katër komunat e Republikës së Kosovës: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, se përmes makinës kërkuese të KQZ-së mund ta gjeni qendrën tuaj të votimit në zgjedhjet e 23 prillit. Procedura për këtë qëllim është [...]

Të dhëna për zgjedhjet e 23 prillit: Kandidatët e certifikuar; votuesit; shtypja e fletëvotimeve dhe vëzhguesit e zgjedhjeve

Prishtinë, 22 prill 2023 – Të dielën do të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, si dhe zgjedhjet e parakohshme për dy kuvendet komunale: Zveçan dhe Leposaviq.   Për pjesëmarrje në zgjedhjet për kryetar të komunave, KQZ ka certifikuar 11 kandidatë, ndërsa në zgjedhjet për [...]

KQZ-ja akreditoi rreth 360 vëzhgues dhe miratoi plotësimin e këshillave të vendvotimit për zgjedhjet e 23 prillit

Prishtinë, 19 prill 2023 – Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, në kuadër të përgatitjeve për organizimin e të jashtëzakonshme për kryetar të komunave: Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan dhe zgjedhjeve të parakohshme për kuvendet komunale: Zveçan dhe Leposaviq, të cilat do të mbahen më 23 prill 2023. Në fillim [...]

Go to Top