Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Mbledhja e KQZ-së: Njoftim për pagesat e papërfunduara të stafit të Zgjedhjeve Lokale 2021 dhe vendimet tjera të KQZ-së

Prishtinë, 28 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje u njoftua lidhur me pagesat e papërmbyllura për të gjithë personat të cilët janë angazhuar nga KQZ-ja në Zgjedhjet Lokale 2021. KQZ-ja ka dërguar në institucionet përkatëse listat me emrat e [...]

KQZ shpall konkurs për Zëvendëskryeshef të SKQZ-së dhe Drejtor Ekzekutiv të Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim

Prishtinë, 21 janar 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi. Në fillim të mbledhjes, KQZ-ja shqyrtoi dhe miratoi zëvendësimet e disa anëtarëve të Kuvende Komunale që i takojnë komunave Pejë, Podujevë, Prishtinë, Dragash dhe Obiliq. Në pikën tjetër të rendit të ditës, Komisioni Qendror [...]

Mbledhja e KQZ-së: Shtyrja e kuvendeve zgjedhore të 6 partive politike dhe Dita Globale e Zgjedhjeve

Prishtinë, 19 janar 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga Kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në fillim të mbledhjes, KQZ-ja miratimoi kërkesat e 6 partive politike për shtyrjen e kuvendeve të tyre zgjedhore për shkak të gjendjes pandemike dhe masave kufizuese për tubimet. Anëtari i KQZ-së, Florian Dushi, i cili prezantoi [...]

Go to Top