Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Njoftim

Prishtinë, 14 mars 2020 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve e konsideron të nevojshme të njoftojë qytetarët e Republikës së Kosovës se pasditen e së shtunës (14 mars 2020) ka kërkuar nga Presidenti i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi shtyrjen e datës së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Podujevë, të parapara të mbahen [...]

Rikujtim – Afati për aplikim për akreditim të vëzhguesve dhe mediave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke pritur aplikimet për akreditim të vëzhguesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës që do të mbahen këtë të diele. -          Afati për aplikim për akreditim të vëzhguesve të subjekteve politike dhe OJQ-ve është deri më 10 mars 2020. Të gjitha informacionet për aplikim i gjeni këtu: https://localhost/kqz/sherbime-per-subjektet-politike/akreditimi-i-vezhguesve-te-subjekteve-politike/ [...]

KQZ mban trajnimin për anëtarët e Këshillave të Vendvotimeve në Podujevë

Me qëllim të realizimit të planifikimeve sipas planit operacional për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti trajnimin për anëtarët e Këshillave të Vendvotimeve që do të angazhohen në ditën e zgjedhjeve më 15 mars 2020. Ky program trajnimi i veçantë ka përfshirë të gjitha aspektet [...]

KQZ miratoi dizajnin dhe përmbajtjen e fletëvotimit të zgjedhjeve për kryetar të komunës së Podujevës

Prishtinë, 02 mars 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës ku u morën disa vendime në kuadër të përgatitjes së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës, të cilat do të mbahen më 15 mars 2020. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për miratimin e dizajnit dhe [...]

Tërhiqet shorti për renditjen e kandidatëve për kryetar në fletëvotimin e zgjedhjeve në Podujevë

Prishtinë, 02 mars 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninë e tërheqjes së shortit për renditjen e kandidatëve dhe subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës që do të mbahen më 15 mars 2020. Në këtë aktivitet, ku të pranishëm ishin përfaqësuesit e subjekteve politike, kryetarja e [...]

Go to Top