Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Fillon periudha e votimit për votuesit jashtë Kosovës nga komuna e Dragashit

Prishtinë, 29 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë votuesit e regjistruar nga jashtë Kosovës për Zgjedhjet në Komunën e Dragashit se ka filluar periudha e përsëritjes së votimit për raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Dragashit. Fletëvotimet duhet të pranohen më së largu nga KQZ-ja deri më [...]

2021-11-30T09:27:17+00:0029/11/2021|

KQZ certifikon rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve Lokale për Kryetarë të 18 Komunave

  Prishtinë, 23 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 18 nga 21 Komunat, të cilat u mbajtën më 14 nëntor 2021. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e këtyre rezultateve pas konfirmimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe [...]

2021-11-23T16:18:39+00:0023/11/2021|

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 20 Komunave

  Prishtinë, 20 nëntor 2021 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 20 nga 21 Komunat, të cilat u mbajtën më 14 nëntor 2021. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për shpalljen e këtyre rezultateve pas konfirmimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, me [...]

2021-11-20T13:51:42+00:0020/11/2021|

KQZ certifikon rezultatet përfunditmare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale

Prishtinë, 16 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021. Në këtë mënyrë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmbylli procesin e Zgjedhjeve për Kuvende Komunale. Statistikat Statistikat sipas komunave Statistikat sipas vendvotimeve [...]

2021-11-16T14:48:08+00:0016/11/2021|

Ky është uebi për rezultatet preliminare dhe pjesëmarrjen në votime: www.zgjedhjet2021.org

  Prishtinë, 14 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi uebin ku do të transmetohen të dhënat lidhur me pjesëmarrjen e qytetarëve në votime dhe për publikimin e rezultateve preliminare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Ueb faqja për të dhënat preliminare është: www.zgjedhjet2021.org Përmes këtij aplikacioni, KQZ-ja do [...]

2021-11-20T23:22:19+00:0014/11/2021|

Konferenca e tretë – KQZ: Deri në orën 15:00 votuan 23.60% e votuesve

Prishtinë, 14 nëntor 2021 – 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në ditën e zgjedhjeve të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi njoftoi se procesi i votimit është duke vazhduar në 21 komuna. “KQZ është duke e monitoruar vazhdimisht procesin zgjedhor dhe [...]

2021-11-14T18:04:06+00:0014/11/2021|

Konferenca e dytë – KQZ: Deri në orën 11:00 votuan 7.13% e votuesve

Prishtinë, 14 nëntor 2021 – 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në ditën e zgjedhjeve të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi bëri të ditur se “duke u mbështetur në informacionet të cilat i pranojmë vazhdimisht nga Komisionet Komunale të Zgjedhjeve, por [...]

2021-11-14T12:17:22+00:0014/11/2021|

Konferenca e parë – KQZ: Hapen të gjitha vendvotimet

Prishtinë, 14 nëntor 2021 – 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë në ditën e zgjedhjeve të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Në këtë konferencë u bë e ditur se tashmë janë hapur të gjitha vendvotimet që u takojnë 21 komunave ku do të mbahet votimi. Sipas [...]

2021-11-14T09:42:00+00:0014/11/2021|

Sot mbahet raundi i dytë i Zgjedhjeve për Kryetarë në 21 Komuna

  Prishtinë, 14 nëntor 2021 – Sot, 4 javë pas zgjedhjeve të 17 tetorit, mbahet raundi i dytë i Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave. Raundi i dytë i zgjedhjeve mbahet në këto 21 komuna: Gjakovë, Gllogoc, Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malishevë, Junik, Mamush [...]

2021-11-14T09:24:43+00:0014/11/2021|

KQZ shpërndan materialin zgjedhor për raundin e dytë

  Prishtinë, 13 nëntor 2021 – Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bëri shpërndarjen e materialit zgjedhor, ku bëjnë pjesë edhe fletëvotimet, për raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Shpërndarja e materialit zgjedhor, nga depoja qendrore e KQZ-së për në depotë e Komisioneve Komunale në komunat ku do të mbahet raundi i [...]

2021-11-13T17:47:48+00:0013/11/2021|
Go to Top