Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare për Kryetar të Komunave

E martë, 31 tetor 2017 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare për Kryetarë të Komunave të Zgjedhjeve Lokale që u mbajtën më 22 tetor 2017. Duke u mbështetur në këto rezultate, kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se raundi i dytë i Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave do të mbahet më [...]

2018-05-15T16:12:23+00:0031/10/2017|

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga Kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje u paraqit një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve pas pranimit të materialit të ndjeshëm zgjedhor nga të gjitha komunat e Republikës së Kosovës. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për rinumërimin e 24 kutive të votimit, [...]

2018-05-15T16:10:48+00:0026/10/2017|

KQZ ka mbajtur simulime të procesit zgjedhor për zgjedhjet lokale të vitit 2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, për zgjedhjet lokale të vitit 2017 ka mbajtur simulime të procesit zgjedhorë në disa universitete dhe kolegje me studentët e viteve të para (votues për herë të parë). Qëllimi i këtij simulimi ka qenë t’i përgatisim të rinjtë të cilët nuk kanë votuar asnjëherë në mënyrë që ata ta kenë më [...]

2018-05-29T13:51:41+00:0002/10/2017|
Go to Top