Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Betohen 8 anëtarët e KQZ-së

Prishtinë, 19 maj 2021 – Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani emëroi anëtarët e rinj të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Tetë anëtarët të cilët dhanë betimin janë: Sami Kurteshi (LVV), Alim Rama (LVV), Arianit Elshani (PDK), Florian Dushi (LDK), Ibrahim Selmonaj (AAK), Gordana Laban Zuvić (LS), Rifat Krasniç (KDTP), Fazli Stollaj (IRDK).  Anëtarët e [...]

Regjistrimi i Partisë Politike “Kosova Adalet Türk Partisi” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 17 maj 2021 – “Kosova Adalet Türk Partisi” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës [...]

Regjistrimi i Partisë Politike “Bošnjačka Stranka” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 7 maj 2021 – “Bošnjačka Stranka” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës publiku mund [...]

Go to Top