Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Ministri i Jashtëm i Polonisë dhe njëkohësisht kryesuesi i radhës i OSBE-së, Rau vizitoi KQZ-në

Prishtinë, 15 korrik 2022 – Sot, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve qëndroi për vizitë Ministri i Jashtëm i Polonisë dhe njëkohësisht kryesuesi i radhës i OSBE-së, Zbigniew Rau i cili u prit në takim nga Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi dhe Kryeshefi i SKQZ-së, Burim Ahmetaj. Kryesuesi i radhës i OSBE-së shoqërohej nga Ambasadori i [...]

KQZ-ja e Republikës së Kosovës mbështet iniciativën për themelimin e Asociacionit Pan-Europian të Zgjedhjeve

Prishtinë, 6 korrik 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka dhënë mbështetje njëzëri iniciativës për themelimin e Asociacionit Pan-Europian të Zgjedhjeve. Organizata e re që do të themelohet, pritet të përfshijë institucionet e menaxhimit të zgjedhjeve të shteteve të ndryshme nga Europa dhe organizata të tjera zgjedhore, që për mision do ta ketë promovimin [...]

Go to Top