Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja mori pjesë në seminarin rajonal për identifikimin elektronik të votuesve

Tiranë, shtator 2022 – Një seminar dyditor për sfidat dhe praktikat me të mira rajonale të identifikimit elektronik të votuesve u mbajt në Tiranë, ku morën pjesë përfaqësues të trupave menaxhuese të zgjedhjeve nga rajoni, në mesin e tyre edhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës. Ky seminar u organizua nga OSBE/ODIHR dhe [...]

KQZ-ja vazhdon punën në hartimin e planit strategjik 2023 – 2026

Tiranë, 13 – 16 shtator 2022 – Në vazhdim të zbtimit të planit të veprimit për hartimin e Planit Strategjik për periudhën 2023 – 2026, Komisioni Qendror i Zgjedhjve organizoi punëtorinë e radhës, ku morën pjesë edhe përfaqësues nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe Misioni i OSBE-së. Në këtë punëtori, u përcaktuan themelet strategjike [...]

KQZ-ja fillon me shkatërrimin e materialit zgjedhor të Zgjedhjeve Lokale 2021

Prishtinë, 9 shtator 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me shkatërrimin e materialit zgjedhor të Zgjedhjeve Lokale të cilat u mbajtën në tetor dhe nëntor të vitit 2021. Sipas vendimit të KQZ-së, pjesë e materialit që do të shkatërrohet janë fletëvotimet, formularët e rezultateve; listat e votuesve dhe të tjera. Në përgjithësi, është [...]

Go to Top