Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Rishpallje e konkursit për Zyrtarë të Lartë Komunal të Zgjedhjeve në Mitrovicë të Veriut, Zveçan, Leposaviq, Zubin Potok dhe shpallje e konkursit të ri për Zyrtar të Lartë për Financa

Prishtinë, 27 shkurt 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve rishpall konkursin për Zyrtarë të Lartë Komunal të Zgjedhjeve për katër komunat: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok. Po ashtu, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpall konkurs për vendin e punës: Zyrtar i Lartë për Financa (Zotues).   Këto konkurse do të jenë të hapura [...]

KQZ mban trajnim me përfaqësuesit financiar të partive politike për hartimin e raportit vjetor financiar

Prishtinë, 21 shkurt 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike (ZRCKFSP) mbajti trajnimin me përfaqësuesit financiar të partive politike për hartimin e raportit vjetor financiar të shpenzimeve. Qëllimi i këtij trajnimi të rregullt kishte të bënte me mënyrën e hartimit të raportit vjetor si dhe u [...]

KQZ-ja cakton afatet e aktiviteteve për organizimin e zgjedhjeve të 23 prillit për kryetar të katër komunave dhe për anëtarë të dy kuvendeve komunale

Prishtinë, 08 shkurt 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e katërt për vitin 2023, të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për caktimin e afateve të aktiviteteve dhe miratoi planin operacional për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave: Mitrovicë e Veriut, [...]

Trendet zgjedhore në Republikën e Kosovës 2009 – 2021 (Dokument)

Prishtinë, 02 shkurt 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi dokumentin “Trendet zgjedhore në Republikën e Kosovës 2009 – 2021”. Të dhënat e analizuara në këtë dokument u takojnë 5 proceseve zgjedhore për Kuvendin e Republikës së Kosovës (2010; 2014; 2017; 2019 dhe 2021) dhe 4 proceseve zgjedhore lokale për Kuvendet Komunale (2009; 2013; 2017 [...]

KQZ-ja shënon Ditën Globale të Zgjedhjeve, prezantohet dokumenti: “Trendet zgjedhore në Republikën e Kosovës, 2009 – 2021”

Prishitnë, 2 shkurt 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shënoi për të dhjetën herë me radhë “Ditën Globale të Zgjedhjeve”. Aktiviteti kryesor u organizua në Prishtinë, me treyezën për pjesëmarrjen në zgjedhje dhe rolin e institucioneve të Kosovës, ku pjesë e panelit ishin Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi, Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, [...]

Go to Top