Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja merr Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve

Prishtinë, dhjetor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, së bashku me disa institucione të tjera, është vlerësuar me Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Ceremonia e ndarjes së çmimeve u organizua nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSCE) dhe Zyra e Komisionerit për Gjuhët. Kjo [...]

KQZ certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 4 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa nuk është paraqitur asnjë ankesë [...]

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 3 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Të gjitha rezultatet e detajuara janë publikuar në ueb faqen e KQZ-së, si në vijim: Rezultatet sipas komunave Statistikat [...]

Go to Top