Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Njoftim nga mbledhja: KQZ miraton planin e punës dhe cakton lartësinë e mjeteve nga fondi për mbështetjen e subjekteve politike parlamentare për vitin 2024

Prishtinë, 12 janar 2024 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e parë në vitin 2024, të udhëhequr nga kryesuesi, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje, KQZ mori vendim për caktimin e lartësisë së mjeteve nga fondi për mbështetjen e subjekteve politike për periudhën 1 janar – 31 dhjetor 2024. Shuma e mjeteve për financimin e subjekteve politike [...]

Njoftim për partitë politike: 31 janari 2024 afati i fundit për dorëzimin e përditësimeve vjetore

Prishtinë, 9 janar 2024 – Zyra për Regjistrimin, Certifikimin dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike (Zyra) në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, i njofton të gjitha partitë politike të regjistruara, se dërgimi i të dhënave të ndryshuara vjetore përfundon me datën 31 janar 2024, në orën 16:00. Partitë politike të regjistruara, obligohen që deri me datën [...]

Go to Top