Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja shpall konkurs për Zyrtarë të Lartë Komunal të Zgjedhjeve në Mitrovicë të Veriut, Zveçan, Leposaviq, Zubin Potok, Mamushë dhe Lipjan

Prishtinë, 30 janar 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpall konkurs për Zyrtarë të Lartë Komunal të Zgjedhjeve për gjashtë komunat: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq, Zubin Potok, Mamushë dhe Lipjan. Këto konkurse do të jenë të hapura deri më: 14 shkurt 2023, në orën 16:00. Aplikacionet e dërguara me postë, të cilat mbajnë vulën [...]

KQZ-ja dhuron donacion 820 tabletë PC për mbështetjen e OJQ-ve dhe institucioneve shkollore

Prishtinë, 26 janar 2023 – Me qëllim të mbështetjes së punës së OJQ-ve dhe institucioneve shkollore, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i dhuroi 820 Tabletë PC, të cilat janë përdorur më parë gjatë proceseve zgjedhore në procesimin e rezultateve preliminare. Paraprakisht, kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi nënshkruajti memorandum bashkëpunimin për shpërndarjen dhe pranimin e këtyre pajisjeve [...]

KQZ-ja cakton lartësinë e mjeteve nga fondi për mbështetjen e subjekteve politike parlamentare për vitin 2023

Prishtinë, 19 janar 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e dytë për vitin 2023, të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje, KQZ-ja mori vendim për caktimin e lartësisë së mjeteve nga fondi për mbështetjen e subjekteve politike për periudhën 1 janar – 31 dhjetor 2023. Shuma e mjeteve për financimin e [...]

Go to Top