Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Pas emërimit të tetë anëtarëve të rinj Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e parë në përbërje të re, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në fillim të takimit kryetarja e KQZ-së përgëzoi tetë anëtarët e rinj për mandatin e tyre dhe u dëshiroi sukses në përmbushjen e detyrës së re. Në pikën e parë [...]

2019-03-28T16:17:07+00:0028/03/2019|

Betohen tetë anëtarë të rinj të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, të enjten (28 mars 2019) emëroi tetë anëtarë të rinj të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Tetë anëtarët e përbërjes së re të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve janë Sami Hamiti, Florian Dushi, Adnan Rrustemi, Nazlie Bala, Alfred Kinolli, Ćemailj Kurtiši, Ercan Şpat dhe Stevan Veselinoviq. Anëtarët e rinj të [...]

2019-03-28T09:19:26+00:0028/03/2019|
Go to Top