Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Njoftim lidhur me akreditimin e vëzhguesve dhe mediave për vëzhgimin e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 31 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke pritur aplikimet për akreditimin e vëzhguesve për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021.   Afati për aplikim për akreditim të vëzhguesve të subjekteve politike përfundon më 5 shkurt 2021. Të [...]

Njoftim për media

  Prishtinë, 20 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se gjatë ditës së martë, 19 janar, ka pranuar aplikimet nga shtetasit e Republikës së Kosovës që aktualisht ndodhen në objektin e paraburgimit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë. Aplikimet për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës janë paraqitur nga Hashim Thaçi, [...]

Kryetarja e KQZ-së priti në takim ushtruesin e detyrës së shefit të misionit të OSBE-së në Kosovë

  Prishtinë, 19 janar 2021 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim ushtruesin e detyrës së shefit të misionit të OSBE-së në Kosovë, Kilian Wahl. Kryetarja Daka shprehu mirënjohje për rolin ndër vite të OSBE-në në vendin tonë. Ajo poashtu falënderoi OSBE-në për angazhimin në proceset zgjedhore në të kaluarën. [...]

KQZ vazhdon procesin e verifikimit të aplikuesve nga jashtë Kosovës

  Prishtinë, 18 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës. Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve. Për këtë proces janë hapur 25 linja [...]

Kryetarja e KQZ-se, Daka priti ne takim Kryeprokurorin Lumezi

  Prishtinë, 15 janar 2021 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim Kryeprokurorin e Shtetit, Aleksandër Lumezi. Temë e këtij takimi ishte përgatitja e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat do të mbahen 14 shkurt 2021. Zonja Daka vlerësoi bashkëpunimin në proceset e kaluara me [...]

Periudha për regjistrimin e votuesve me nevoja të veçanta, 14 – 18 janar

  Prishtinë, 15 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke u zhvilluar periudha për regjistrimin e votuesve me nevoja të veçanta, për të votuar përmes ekipeve mobile në ditën e zgjedhjeve më 14 shkurt. Gjatë kësaj periudhe (14 janar – 18 janar) u mundëson pjesëmarrjen në votim qytetarëve me të drejtë [...]

Kryetarja e KQZ-se priti ne takim ambasadorin amerikan ne Kosove

Kryetarja e KQZ-së priti në takim ambasadorin amerikan, Philip S. Kosnett Prishtinë, 14 janar 2021 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim ambasadorin amerikan, Philip S. Kosnett. Kryetarja Daka shprehu mirënjohje për mbështetjen e pazëvendësueshme të Shteteve të Bashkuara jo vetëm për Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Zonja Daka e njoftoi [...]

Daka takon kryesuesin e Keshillit Gjyqesor te Kosoves

Kryetarja e KQZ-së takon kyesuesin e KGjK-së Prishtinë, 13 janar 2021 – Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka priti në takim kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skënder Çoçaj. Në këtë takim u diskutua lidhur me procesin e verifikimit të kandidatëve të subjekteve politike, të cilët duan të marrin pjesë në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin [...]

Fillon afati për aplikim për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës, 13 janar – 21 janar

Prishtinë, 13 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës ka filluar sot, 13 janar dhe do të përfundojë më 21 janar 2021, në orën 18:00 sipas kohës lokale në Kosovë. Gjatë kësaj periudhe, shtetasit e Kosovës që jetojnë jashtë Republikës së Kosovës mund të [...]

Njoftim për media

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim u. d. së Drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti dhe u.d Kryeshefit të Agejnvionit të Ushqimit dhe Veterines, Naser Krasniqi.   Ky takim u zhvillua në kuadër të përgatitijeve për organizimin e zgjedhjeve të prakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës. [...]

Go to Top