Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ me fushatë për edukimin dhe informimin e votusve të rinj: Zëri yt, vota jote!

Prishtinë, 30 prill 2024 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të fillojë fushatë për edukimin dhe informimin e votuesve të rinj për procesin zgjedhor në vendin tonë. Ky projekt do të mbështetët vullnetarisht nga Këshilli Rinor i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës me ligjërues dhe trajnerë me eksperiencë në qendrat regjionale. “Zëri yt, [...]

Publikohen shpenzimet tremujore (janar – mars 2024) të subjekteve politike të përfaqësuara në Kuvend

Prishtinë, 24 prill 2024 – Me qëllim të zbatimit të Ligjit nr. 08/L-122 për Financim të Subjekteve Politike, në ueb faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve janë publikuar raportet e shpenzimeve të tremujorit (janar – mars 2024) të subjekteve politike të cilat janë të përfaqësuara në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Sipas këtij ligji, subjektet politike [...]

Konferenca e katërt – KQZ: Iniciativa qytetare për largimin e kryetarëve të komunave Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut ka dështuar

Prishitnë, 21 prill 2024 – 19:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e katërt për procesin e votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Në këtë konferecë u njoftua se procesi i votimit ka përfunduar dhe në orën 19 janë mbyllur të 23 Qendrat e [...]

Konferenca e tretë – KQZ: Njoftim lidhur e ecurinë e procesit të votimit në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut

Prishitnë, 21 prill 2024 – 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë për procesin e votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Në këtë konferecë u bë e ditur se procesi i votimit është duke vazhduar dhe se Qendrat e Votimit janë të [...]

Konferenca e dytë – KQZ: Vazhdon prcesi i votimit në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut

Prishtinë, 21 prill 2024 – 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë për procesin e votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Në këtë konferencë u njoftua se Qendrat e Votimit janë të hapura dhe vazhdojnë të presin qytetarët me [...]

Konferenca e parë – KQZ: Hapen të gjitha Qendrat e Votimit në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut

Prishitnë, 21 prill 2021 – 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë për procesin e votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Në këtë konferecë u njoftua se janë hapur të gjitha qëndrat e votimit. Numri i Qendrave të Votimit në komunën [...]

PLANI I KONFERENCAVE PËR MEDIA I KOMISIONIT QENDROR TË ZGJEDHJEVE DITA E PROCESIT TË VOTIMIT

PROCESI I VOTIMIT PËR APO KUNDËR, LARGIMIT TË KRYETARËVE  NË KOMUNAT: LEPOSAVIQ, ZUBIN POTOK, ZVEÇAN DHE MITROVICË E VERIUT 21 PRILL 2024 PLANI I KONFERENCAVE PËR MEDIA I KOMISIONIT QENDROR TË ZGJEDHJEVE DITA E PROCESIT TË VOTIMIT 08:00 Konferenca e parë HAPJA E QENDRAVE TË VOTIMIT 11:30 Konferenca e dytë PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË [...]

Kryesuesi Radoniqi diskuton për procesin e votimit me drejtues të institucioneve të ndryshme

Prishtinë, 19 prill 2024 – Sot, kryesuesi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi priti në takim ambasadorin e ri të Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë Jonathan Hargreaves. Në këtë takim, kryesuesi Radoniqi e informoi ambasadorin, Hargreaves lidhur me përgatitjet gjatë organizimit të procesit të votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në [...]

Kryesuesi Radoniqi diskuton për procesin e votimit me drejtues të institucioneve të ndryshme

Prishtinë, 19 prill 2024 – Sot, kryesuesi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi priti në takim drejtues dhe përfaqësues të institucioneve të ndryshme të Republikës së Kosovës me qëllim të koordinimit të detyrave për procesin e votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e [...]

Go to Top