KQZ-ja mori pjesë në seminarin rajonal për identifikimin elektronik të votuesve

KQZ-ja mori pjesë në seminarin rajonal për identifikimin elektronik të votuesve

Tiranë, shtator 2022 – Një seminar dyditor për sfidat dhe praktikat me të mira rajonale të identifikimit elektronik të votuesve u mbajt në Tiranë, ku morën pjesë përfaqësues të trupave menaxhuese të zgjedhjeve nga rajoni, në mesin e tyre edhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës. Ky seminar u organizua nga OSBE/ODIHR dhe prezenca e OSBE-së në Shqipëri, si  ...
KQZ-ja vazhdon punën në hartimin e planit strategjik 2023 – 2026

KQZ-ja vazhdon punën në hartimin e planit strategjik 2023 – 2026

Tiranë, 13 – 16 shtator 2022 – Në vazhdim të zbtimit të planit të veprimit për hartimin e Planit Strategjik për periudhën 2023 – 2026, Komisioni Qendror i Zgjedhjve organizoi punëtorinë e radhës, ku morën pjesë edhe përfaqësues nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe Misioni i OSBE-së. Në këtë punëtori, u përcaktuan themelet strategjike të KQZ-së (misioni, vizioni dhe parimet  ...
KQZ-ja fillon me shkatërrimin e materialit zgjedhor të Zgjedhjeve Lokale 2021

KQZ-ja fillon me shkatërrimin e materialit zgjedhor të Zgjedhjeve Lokale 2021

Prishtinë, 9 shtator 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me shkatërrimin e materialit zgjedhor të Zgjedhjeve Lokale të cilat u mbajtën në tetor dhe nëntor të vitit 2021. Sipas vendimit të KQZ-së, pjesë e materialit që do të shkatërrohet janë fletëvotimet, formularët e rezultateve; listat e votuesve dhe të tjera. Në përgjithësi, është planifikuar të shkatërrohet materiali zgjedhor i  ...
Ministri i Jashtëm i Polonisë dhe njëkohësisht kryesuesi i radhës i OSBE-së, Rau vizitoi KQZ-në

Ministri i Jashtëm i Polonisë dhe njëkohësisht kryesuesi i radhës i OSBE-së, Rau vizitoi KQZ-në

Prishtinë, 15 korrik 2022 – Sot, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve qëndroi për vizitë Ministri i Jashtëm i Polonisë dhe njëkohësisht kryesuesi i radhës i OSBE-së, Zbigniew Rau i cili u prit në takim nga Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi dhe Kryeshefi i SKQZ-së, Burim Ahmetaj. Kryesuesi i radhës i OSBE-së shoqërohej nga Ambasadori i Polonisë në Republikën e Maqedonisë së  ...
KQZ-ja e Republikës së Kosovës mbështet iniciativën për themelimin e Asociacionit Pan-Europian të Zgjedhjeve

KQZ-ja e Republikës së Kosovës mbështet iniciativën për themelimin e Asociacionit Pan-Europian të Zgjedhjeve

Prishtinë, 6 korrik 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka dhënë mbështetje njëzëri iniciativës për themelimin e Asociacionit Pan-Europian të Zgjedhjeve. Organizata e re që do të themelohet, pritet të përfshijë institucionet e menaxhimit të zgjedhjeve të shteteve të ndryshme nga Europa dhe organizata të tjera zgjedhore, që për mision do ta ketë promovimin e demokracisë, zgjedhjeve të lira dhe  ...

Shërbimi për votuesit

Shërbimet për Subjektet Politike

Shërbimet për OJQ dhe Medie

Publikimet e fundit

Periudha e votimit përmes postës, 15 shtator – 15 tetor 2021

15/09/2021 – KQZ njofton se ka filluar periudha e votimit përmes postës, e cila përfundon më 15 tetor. Fletëvotimet dhe të gjitha detajet se si votohet përmes postës janë të publikuara në këtë vegzë: https://www.kqz-ks.org/sherbimet-per-votuesit/votimi-me-poste/ 

Gjejë dhe ndërro Qendrën e Votimit

Periudha për ndërrimin e qendrës tuaj të votimit: 20 korrik – 7 shtator 2021

Përditësimi i Regjistrit të Partive Politike

14/07/2021 – Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim ka bërë azhurnimin e Regjistrit të Partive Politike.

Lexo më shumë

Rezultatet preliminare (Raundi i dytë) – Zgjedhjet Lokale 2021

Më shumë

Rezultatet preliminare (Raundi i parë) – Zgjedhjet Lokale 2021

Më shumë

Gjej qendrën tuaj të votimit

Më shumë

Formularët e rezultateve të skanuara

Më shumë

Pyetjet më të Shpeshta

Më shumë

Udhëzues për Mbrojtjen e Sinjalizuesve

Më shumë

Informimi dhe Edukimi për Zgjedhje

Me shumë

Ngjarjet e KQZ-së

01/12/2021

15:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr.84-2021

25/11/2021

16:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 83-2021

23/11/2021

13:30

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 82-2021

Lexo më shumë

Ju lutemi regjistrohuni këtu që të njoftoheni për lajmet më të reja

Subscribe

Loading