Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Kryetari dhe anëtarët e KQZ-së marrin pjesë në tryezën: Financimi politik në Kosovë, çka pas ndryshimeve të reja ligjore?

Prishtinë, 15 dhjetor 2022 – Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi dhe anëtarët tjerë të KQZ-së, Arianit Elshani, Alim Rama dhe Ilir Gashi morën pjesë në tryezën e organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës me temën “Financimi politik në Kosovë: çka pas ndryshimeve të reja ligjore?”. Pjesë e panelit, përveç kryetarit të KQZ-së, [...]

KQZ-ja mban punëtorinë me ZLKZ-të për informimin e votuesve

Prishtinë, dhjetor 2022 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti punëtorinë e radhës me Zyrtarët e Lartë Komunal të Zgjedhjeve. Gjatë këtij takimi, të mbështetur nga Misioni i OSBE-së në Kosovë, u diskutua për tema të ndryshme. Në fokus të kësaj tryeze ishte informimi i votuesve, sidomos votuesit në zona rurale dhe komunitetit tjera të margjinalizuara. [...]

Pas procesit të rekrutimit, emërohet Drejtori i Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike

Prishtinë, 12 dhjetor 2022 – Pas procesit të rekrutimit, i filluar në muajin tetor 2022, Kryesuesi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Kreshnik Radoniqi mori vendim për emërimin e z. Besnik Buzhala si Drejtor i Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike (ZRCKFSP). Konkursi për këtë pozitë është shpallur pas hyrjes në [...]

Pas shtyrjes së zgjedhjeve të 18 dhe 25 dhjetorit, KQZ-ja pezullon aktivitetet përgatitore për organizimin e tyre

Prishtinë, 11 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme të 18 dhjetorit për kryetar të katër komunave dhe zgjedhjeve të parakohshme të 25 dhjetorit për dy kuvendet komunale.   Pas vendimit të Presidentes së Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani për shtyrjen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme [...]

KQZ-ja vazhdon përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të 18 dhe 25 dhjetorit në katër komuna

Prishtinë, 10 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës lidhur me përgaittjet për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme të 18 dhjetorit për kryetar të katër komunave: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok, si dhe zgjedhjeve të parakohshme të 25 dhjetorit për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit. Në fillim [...]

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së lidhur me përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të 18 dhe 25 dhjetor

Prishtinë, 8 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës ku mori disa vendime në kuadër të përgatitjeve për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme të 18 dhjetorit për kryetar të katër komunave dhe të zgjedhjeve të parakohshme të 25 dhjetorit për dy kuvendet komunale. Në këtë mbledhje u njoftua lidhur me ecurinë [...]

KQZ tërheq shortin për renditjen e kandidatëve dhe subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të 18 dhe 25 dhjetorit 2022

Prishtinë, 7 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike dhe kandidatëve në fletëvotimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme të 18 dhjetorit për kryetar të komunave (Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok) dhe zgjedhjeve të parakohshme të 25 dhjetorit për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit. [...]

Afati për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit, 6 dhjetor – 9 dhjetor 2022

Prishtinë, 6 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se më 6 dhjetor ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit. Afati i aplikimit për këtë periudhë do të përfundojë më 9 dhjetor 2022. Gjatë kësaj periudhe, shtetasit e Kosovës [...]

Afati për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit, 6 dhjetor – 9 dhjetor 2022

Prishtinë, 6 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se më 6 dhjetor ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit. Afati i aplikimit për këtë periudhë do të përfundojë më 9 dhjetor 2022. Gjatë kësaj periudhe, shtetasit e Kosovës [...]

Mbledhja e KQZ-së: Certifikimi i kandiatëve për zgjedhjet për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit; zëvendësimi i anëtarëve të Kuvendit Komunal të Zubin Potokut

Prishtinë, 5 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje, KQZ-ja mori vendim për certifikimin e subjekteve politike dhe kandidatëve për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme të 25 dhjetorit për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit. SUBJEKTET POLITIKE DHE NUMRI I [...]

Go to Top