Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Misioni për Vëzhgimin e Zgjedhjeve i Bashkimit Evropian publikoi raportin përfundimtar për Zgjedhjet Lokale 2017

Misioni Vëzhgues i Zgjedhjeve (MVZ) i Bashkimit Evropian ka publikuar raportin përfundimtar me titull: “Zgjedhjet për Kryetarë të Komunave dhe Kuvende Komunale në Kosovë – 22 tetor 2017”. Raporti në fjalë është i qasshëm në tri gjuhët: shqip, serbisht dhe anglisht. Ky raport është i qasshëm edhe në faqen e KQZ-së: Raporti

2018-05-14T22:12:13+00:0015/02/2018|

KQZ-ja pranoi raportin përfundimtar të vëzhguesve të BE-së për Zgjedhjet Lokale të 22 tetorit

Prishtinë, 12 shkurt 2018 – Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka priti në takim shefin e Misionit të BE-së për Vëzhgimin e Zgjedhjeve (MVZ), Alojz Peterle i cili shoqërohej nga bashkëpunëtorë të tij. Në emër të KQZ-së, kryetarja Daka pranoi raportin përfundimtar “Zgjedhjet për Kryetarë të Komunave dhe Kuvende Komunale në Kosovë” të Misionit për Vëzhgimin [...]

2018-05-15T15:56:26+00:0012/02/2018|

KQZ-ja lanson ueb-faqen e re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shënoi për të gjashtë herë me radhë Ditën Globale të Zgjedhjeve.  Me rastin e kësaj dite, në një ngjarje solemne u lansua ueb-faqja e re e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, përmes së cilës synohet që publiku të arrijë më lehtë tek informacionet që kanë të bëjnë me zgjedhjet. Në këtë ceremoni, [...]

2018-05-14T21:58:34+00:0002/02/2018|
Go to Top