Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zveçan, Zubin Potok dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat u mbajtën më 19 maj 2019. Kryetarja e KQZ-së, Daka bëri të ditur [...]

2019-05-23T12:25:57+00:0023/05/2019|

Mbyllen me kohë të gjitha vendvotimet – Në këto zgjedhje votuan 24 mijë e 595 votues apo 42.42%

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se janë mbyllur të gjitha vendvotimet (87) dhe se procesi i votimit është zhvilluar pa ndonjë problem.  KQZ njofton se në [...]

2019-05-19T19:29:19+00:0019/05/2019|

Deri në orën 15:00 votuan 18 mijë 729 votues apo 32.30 %

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se procesi i votimit në këto komuna është duke vijuar pa ndonjë problem. KQZ njofton se deri në orën 15:00 të [...]

2019-05-19T14:45:40+00:0019/05/2019|

Deri në orën 11:00 votuan 9 mijë e 361 votues mijë votues apo 16.14%

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. KQZ njofton se deri në orën 11:00 të drejtën e tyre për të votuar e kanë shfrytëzuar 9 361 qytetarë me të drejtë vote nga 57 mijë e 983 [...]

2019-05-19T10:40:19+00:0019/05/2019|

Hapen me kohë të gjitha vendvotimet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. KQZ njofton se të gjitha vendvotimet (87), ku do të mbahen këto zgjedhje, janë hapur në kohën e paraparë, në orën 07:00. Duke u mbështetur në të dhënat nga [...]

2019-05-19T08:14:02+00:0019/05/2019|

Sot votohet për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut

Sot mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut.  Të drejtën për të votuar në këto katër komuna e kanë 57 mijë e 983 votues apo 970 votues më shumë në krahasim me zgjedhjet lokale të 22 tetorit 2017. Ndërsa, numri i qendrave të votimit në këto [...]

2019-05-18T20:42:08+00:0019/05/2019|

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen më 19 maj. Numri i vëzhguesve të [...]

2019-05-15T10:56:01+00:0015/05/2019|

KQZ-ja certifikoi listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e 19 majit në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen më 19 maj. Kjo listë votuese përmban 57 mijë [...]

2019-05-13T12:54:13+00:0013/05/2019|

Zgjedhjet në komunat Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan – Votimi përmes postës

Si të votohet: Në fletëvotimin për Kryetar Komune, ku janë të renditur emrat e kandidatëve, ju duhet të shënjoni vetëm një kandidat. Të gjithë aplikuesit që suksesshëm janë regjistruar si votues jashtë Kosovës (kliko këto – Lista e Votuesve jashtë Kosovës) kanë të drejtë për të votuar, duke plotësuar fletëvotimin. Fletëvotimin për Kryetar të Komunës [...]

2019-05-11T21:03:40+00:0009/05/2019|
Go to Top