Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ mban tryezë me përfaqësuesit e subjekteve politike

Prishtinë, 30 shtator – Sot KQZ në prezencën e më shumë se pesëmbëdhjetë (15) përfaqësues të subjekteve politike si dhe përfaqësues të shoqërisë civile është diskutuar kryerja e obligimeve të Partive Politike ndaj KQZ-së dhe impakti i Pandemisë COVID-19 në këto procese. Drejtori i Zyrës për Regjistrim të Partive Politike, Yll Buleshkaj i uroi mirëseardhje [...]

Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit: KQZ – PSh – PK – KGjK – PZAP – KPM

Prishtinë, 30 shtator – Sot, drejteusit e gjashtë institucione të Republikës së Kosovës (Komisioni Qendror i Zgjedhjeve; Prokurori i Shtetit; Policia e Kosovës; Këshilli Gjyqësor i Kosovës; Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe Komisionit të Pavarur për Media) nënshkruan Memoradumin e Bashkëpunimit për procesin zgjedhor. Në këtë ceremoni të organizuar nga Demokraci dhe Zhvillim [...]

Publikohet analiza e votave me asistencë nga zgjedhjet e 6 tetorit 2019

Prishtinë, 9 shtator 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi të mërkurën analizën për votimin me asistencë nga zgjedhjet e fundit për Kuvendin e Kosovës, të cilat janë mbajtur më 6 tetor 2019. Në ngjarjen e organizaur morën pjesë përfaqësues të institucioneve dhe të shoqërisë civile të cilët merren me fushën e zgjedhjeve. Të dhënat [...]

Go to Top