Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Regjistrimi i Partisë Politike “Naša Inicijativa” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 30 nëntor 2020 – “Naša Inicijativa” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës publiku mund [...]

Konferenca e pestë: KQZ publikon rezultatet preliminare të zgjedhjeve për Kryetar në Komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 21:15 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditura rezultatet jo-përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme në këto dy komuna. Sipas të dhënave [...]

Konferenca e katërt: Mbyllen të gjitha vendvotimet, pjesëmarrja në votimë në Podujevë 40.51% dhe 39.14% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 20:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e katërt në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë paraqitje të KQZ-së, u bë i ditur përmbyllja e procesit të votimit në këto dy komuna si dhe pjesëmarrja [...]

Konferenca e tretë: Pjesëmarrja në votime deri në orën 15 është 29.76% në Podujevë dhe 30.3% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se “procesi zgjedhor në këto dy komuna është duke u zhvilluar normalisht dhe nuk ka [...]

Konferenca e dytë: Pjesëmarrja në votime deri në orën 11:00 është 8.27% në Podujevë dhe 12.62% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë konferencë, ku prezentë ishin edhe anëtarët tjerë të KQZ-së, kryetarja Valdete Daka njoftoi lidhur me ecurinë e procesit të [...]

Konferenca e parë: Hapen të gjitha Vendvotimet në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë konferencë, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur se të gjitha vendvotimet në këto dy komuna të Republikës [...]

Sot është Dita e Zgjedhjeve në komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – Sot në dy komunat e Republikës së Kosovës, Podujevë dhe Mitrovicë e Veriut mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar. Të gjitha qendrat e votimit hapen në orën 07:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00. Në komunën e Podujevës numri i votuesve është 87 mijë 381, të cilët janë të [...]

Këtu i gjeni të gjitha udhëzimet e KQZ-së për masat mbrojtëse nga COVID-19

Pas rekomandimeve të institucioneve shëndetësore, me qëllim të parandalimit të përhapjes së infeksionit me COVID-19, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar dy udhëzime administrative. Udhëzimi administrativ për masat mbrojtëse për votuesit dhe stafin zgjedhor në ditën e zgjedhjeve me qëllim të parandalimit të infeksionit me COVID-19: https://localhost/kqz/wp-content/uploads/2020/11/1154-2020-Vendim-per-miratimin-e-udhezimit-adm-nr-03-2020_17-11-2020_1.pdf Udhëzimi administrativ për votimin e personave të cilët [...]

Vendim për kufizimin e numrit të vëzhguesve në vendvotime të partive politike dhe organizatave

Prishtinë, 28 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për kufizimin e numrit të vëzhguesve në vendvotimet gjatë procesit të votimit në komunën e Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut, më 29 nëntor 2020. Sipas vendimit të KQZ-së një subjekt politik dhe një organizatë, në të njëjtën kohë, mund të angazhojnë në [...]

KQZ miratoi masat mbrojtëse për parandalimin e infeksionit me COVID-19 për votuesit dhe stafin zgjedhor në ditën e zgjedhjeve (Dokument)

Prishtinë, 17 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje tw kryesuar sipas radhws nga anwtari, Eshref Vishi.   Në këtë mbledhje, në kuadër të përgatitjes për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, KQZ mori vendim për miratimin e udhëzimit administrativ për masat mbrojtëse për [...]

Go to Top