Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ mori pjesë në konferencën për rolin e trupave zgjedhore në rritjen e integritetit publik për financimin e subjekteve politike

Prishtinë, 1 dhjetor 2023 – Kryesuesi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi mori pjesë në konferencën e organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës për rolin e trupave zgjedhore në rritjen e integritetit publik në financimin e subjekteve politike. Pjesë e këtij paneli ishte edhe Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi dhe Nëkryetarja [...]

Njoftim lidhur me pezullimin e përkohshëm të shërbimit online “Gjej dhe ndërro Qendrën e Votimit”

Prishtinë, 1 dhjetor 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton qytetarët se ka pezulluar përkohësisht funksionimin e platformës elektronike “Gjej dhe ndërro Qendrën e Votimit”. Ky pezullim është bërë me qëllim të përmirësimit të disa aspekteve teknike të kësaj platforme. Gjithashtu, njoftojmë të gjithë qytetarët me të drejtë vote që deri më tani kishin parashtruar [...]

Njoftim nga mbledhja e 32-të e KQZ-së

Prishtinë, 30 nëntr 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e 32-të në këtë vit, të kryesuar nga Kryesuesi i KQZ-së, z. Kreshnik Radoniqi. Në fillim të mbledhjes, anëtarët e KQZ-së u njoftuan lidhur me aktivitetet e Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike (ZRCKFSP) të realizuara pas mbledhjes së fundit. [...]

Në Gjakovë dhe Pejë u organizuan tryeza për pjesëmarrjen e barabartë gjinore në trupat menaxhuese të zgjedhjeve

Gjakovë dhe Pejë, nëntor 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vazhduar edhe këtë javë me organizimin e tryezave regjionale lidhur me pjesëmarrjen e barabartë gjinore në trupat menaxhuese të zgjedhjeve. Tryezat e radhës u organizuan në Gjakovë dhe Pejë, ku pjesëmarrës ishin anëtare të Kuvendeve Komunale, zyrtarë komunal për barazi gjinore, përfaqësues të shoqërisë [...]

KQZ publikoi raportet e audituara vjetore financiare të partive politike për vitin 2022

Prishtinë, 29 nëntor 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi në ueb faqe raportet vjetore financiara pas përfundimit të procesit të auditimit nga auditorë të cilët janë përzgjedhur nëpërmjet një konkursi të hapur publik nga Zyra për Registrim, Certitifkim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike (ZRCKFSP). Raportet e audituara financiare të vitit 2022, të cilat u [...]

Regjistrimi i Partisë Politike “Srpska Demokratija” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 29 nëntor 2023 – “Srpska Demokratija” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim ,Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të partisë politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës [...]

KQZ fillon fushatën informuese për shërbimin “Gjej dhe ndërro Qendrën e Votimit” në komunën tuaj

Prishtinë, 24 nëntor 2023 – Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve fillojë fushatën informuese për shërbimin që ua ofron qytetarëve me të drejtë vote që votojnë në Republikën e Kosovës. Duke filluar nga dita e sotme, qytetarët me të drejtë vote do të mund ta gjejnë dhe nëse duan edhe ta ndërrojnë Qendrën e Votimit brenda [...]

KQZ vazhdon me organizimin e tryezave për pjesëmarrjen e barabartë gjinore në trupat menaxhuese të zgjedhjeve

Prishtinë dhe Gjilan, nëntor 2023 – Pas organizimit të tryzës qëndrore me temën “Pjesëmarrja e barabartë gjinore në trupat menaxhuese të zgjedhjeve”, KQZ vazhdoi me diskumet për këtë temë edhe në nivelin lokal. Në këtë drejtim, KQZ organizoi tryezën me qendrat regjionale në Prishtinë dhe Gjilan, ku morën pjesë anëtare të Kuvendeve Komunale, zyrtarët komunal [...]

KQZ organizoi tryezën “Pjesëmarrja e barabartë gjinore në trupat e menaxhimit të zgjedhjeve”

Prishtinë, 15 nëntor 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi tryezën me temën: “Pjesëmarrja e barabartë gjinore në trupat e menaxhimit të zgjedhjeve”, në të cilën u prezantua dokumenti për të njëjtën temë. Në këtë tryezë, përveç KQZ-së, morën pjesë edhe Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadori Micheal Davenport, Drejtoresha e Agjencisë për [...]

Njoftim nga mbledhja e 30-të e KQZ-së

Prishtinë, 14 nëntor 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e 30-të për vitin 2023 të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në fillim të mbledhjes, KQZ u njoftua nga Zyra për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike (ZRCKFSP) lidhur me monitorinin e kuvendit zgjedhor të partisë politike Srspska Lista, i cili është [...]

Go to Top