Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja publikoi raportet financiare të partive politike për vitin 2022

Prishtinë, 14 prill 2023 – Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi raportet e paaudituara financiare të partive politike të vitit 2022. Duke pasur parasysh se ende nuk është bërë auditimi i këtyre raporteve, publikimi i tyre shoqërohet me tekstin sqarues: “Këto raporte financiare janë të paaudituara dhe mund të pësojnë ndryshime dhe saktësime gjatë procesit të [...]

KQZ-ja certifikon listën e votuesve për zgjedhjet në katër komunat dhe miraton dizajnin e fletëvotimeve

Prishtinë, 6 prill 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës në kuadër të përgatitjeve për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok si dhe zgjedhjeve të parakohshme për dy kuvendet komunale: Zveçan dhe Leposaviq, të cilat do të mbahen më 23 [...]

Go to Top