Vendim për kufizimin e numrit të vëzhguesve në vendvotime të partive politike dhe organizatave

28/11/2020

Prishtinë, 28 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për kufizimin e numrit të vëzhguesve në vendvotimet gjatë procesit të votimit në komunën e Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut, më 29 nëntor 2020.

Sipas vendimit të KQZ-së një subjekt politik dhe një organizatë, në të njëjtën kohë, mund të angazhojnë në monitorim vetëm nga një vëzhgues të akredituar.

Vendimi i plotë është: KËTU