Konferenca e pestë: KQZ publikon rezultatet preliminare të zgjedhjeve për Kryetar në Komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

29/11/2020

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 21:15 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditura rezultatet jo-përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme në këto dy komuna.

Sipas të dhënave të pranura nga Qendrat e Votimit, rezultatet preliminare* janë këto:

* Në këto rezultate nuk janë të përfshira rezultatet e votave me kusht; votave të personave me nevoja të veçanta dhe votave me postë.