KQZ certifikon rezultatet përfunditmare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale

16/11/2021

Prishtinë, 16 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021.

Në këtë mënyrë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmbylli procesin e Zgjedhjeve për Kuvende Komunale.

Statistikat

Statistikat sipas komunave

Statistikat sipas vendvotimeve

Statistikat e përgjithshme të votave me kusht

Statistikat e votave me kusht sipas komunave

Statistikat e përgjithshme të votave me postë

Statistikat e votave me postë sipas komunave

Rezultatet

Rezultatet e subjekteve dhe ndarja e mandateve 

Kandidatët e zgjedhur sipas subjekteve

Rezultatet e të gjithë kandidatëve             

Rezultatet e subjekteve sipas vendvotimeve

Rezultatet e kandidatëve sipas vendvotimeve

Rezultatet e votave me kusht

Rezultatet e votave me kusht te subjekteve dhe kandidateve sipas komunave

Rezultatet e votave me postë

Rezultatet e votave me postë të subjekteve dhe kandidatëve sipas komunave