Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Orari i konferencave të KQZ-së për Ditën e Zgjedhjeve

  Prishtinë, 13 nëntor 2021 – Me qëllim të informimit të qytetarëve të Republikës së Kosovës për ecurinë e procesit të votimit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka planifikuar mbajtjen e disa konferencave. Konferenca e parë do të mbahet në orën 08:00 dhe ka për qëllim të njoftojë qytetarët lidhur me hapjen e qendrave të votimit. [...]

Këtu mund ta shohësh se ku është vendvotimi yt

  Prishtinë, 13 nëntor 2021 – Çdo qytetar/votues në ditën e zgjedhjeve, mund ta vërtetojë adresën e saktë të qendrës së tij të votimit. Për ta mësuar vendvotimin e saktë, votuesi mjafton që të shënojë numrin personal dhe pastaj do të shfaqen të dhënat. Kjo bëhet e mundur përmes këtij aplikacioni të vendosur në ueb [...]

Njoftim lidhur me akreditimin e mediave

  Prishtinë, 6 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjitha mediat se është duke vazhduar të pranojë aplikimet për akreditim për raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave. Afati shtesë përfundon të hënën, më 8 nëntor. Mediat të cilat janë akredituar, nuk kanë nevojë të aplikojnë sërish, pasi vlen akreditimi [...]

Rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale

  Prishtinë, 3 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të të Zgjedhjeve Lokale për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për shpalljen e këtyre rezultateve pas përfundimit të të gjitha procedurave në vendvotim dhe në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve, [...]

Go to Top