Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ certifikon rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve Lokale për Kryetarë të 18 Komunave

  Prishtinë, 23 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 18 nga 21 Komunat, të cilat u mbajtën më 14 nëntor 2021. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e këtyre rezultateve pas konfirmimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe [...]

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 20 Komunave

Prishtinë, 20 nëntor 2021 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 20 nga 21 Komunat, të cilat u mbajtën më 14 nëntor 2021. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për shpalljen e këtyre rezultateve pas konfirmimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, me [...]

KQZ certifikon rezultatet përfunditmare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale

Prishtinë, 16 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021. Në këtë mënyrë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmbylli procesin e Zgjedhjeve për Kuvende Komunale. Statistics Statistics by municipalities Statistics by polling stations [...]

This is the web page for preliminary results and turnout: www.zgjedhjet2021.org

  Prishtina, 14 November 2021 – The Central Election Commission published the website where the data related to the participation of citizens in the voting and the publication of the preliminary results of the second round of the Elections for Mayors of 21 Municipalities will be transmitted. The website for preliminary data is: www.zgjedhjet2021.org Through [...]

Third Conference – CEC: CEC: 23.60% of voters voted unitl 15:00

Prishtina, 14 November 2021 - 15:30 - The Central Election Commission held the second conference on the day of the elections of the second round of elections for Mayors of 21 Municipalities. CEC Chairman Kreshnik Radoniqi announced that the voting process is ongoing in 21 municipalities. "The CEC is constantly monitoring the election process and [...]

Second Conference – CEC:CEC: 7.13% of voters voted unitl 11:00

Prishtina, 14 November 2021 - 11:30 - The Central Election Commission held the second conference on the day of the elections of the second round of elections for Mayors of 21 Municipalities. The Chairman of the CEC, Kreshnik Radoniqi announced that “based on the information that we constantly receive from the Municipal Election Commissions, but [...]

First Conference – CEC: All polling stations are open

Prishtina, 14 November 2021 - 08:00 - The Central Election Commission held its first conference on the day of the second round of elections for Mayors of 21 Municipalities.   At this conference it was announced that all polling stations belonging to the 21 municipalities where the voting will take place have already been opened.   [...]

Today is held the second round of Mayoral Elections in 21 Municipalities

  Pristina, 14 November 2021 – Today, 4 weeks after the October 17 elections, the second round of Mayoral Elections is being held. The second round of elections is held in the following 21 municipalities: Gjakova, Gllogoc, Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klina, Fushë Kosovë, Kamenica, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtina, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malisheva, Junik, [...]

The CEC distributes the election material for the second round

  Pristina, 13 November 2021 - Today, the Central Election Commission distributed the election material, which includes the ballots, for the second round of Elections for Mayors of 21 Municipalities. The distribution of election material, from the central warehouse of the CEC to the warehouses of Municipal Commissions in the municipalities where the second round [...]

Schedule of CEC conferences for Election Day

  Pristina, 13 November 2021 – In order to inform the citizens of the Republic of Kosovo about the progress of the voting process, the Central Election Commission has planned to hold several conferences. The first conference will be held at 8:00 p.m. and aims to inform citizens about the opening of polling stations. The [...]

Go to Top