Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Information regarding the accreditation of observers and media for observing the early elections for the Assembly of the Republic of Kosovo

Prishtina, 31 January 2021 - The Central Election Commission announces that is awaiting applications for accreditation of observers for the early elections to the Assembly of the Republic of Kosovo, which will be held on 14 February 2021. The deadline for application for accreditation of observers of political entities ends on February 5, 2021. Additional information [...]

Press release

  Pristina, 20 January 2021 - The Central Election Commission announces that on Tuesday, 19 January, it has received applications from the citizens of the Republic of Kosovo that currently are being held in detention at the Kosovo Specialized Chambers in The Hague. Applications for registration as voters outside Kosovo are submitted by Hashim Thaçi, [...]

KQZ vazhdon procesin e verifikimit të aplikuesve nga jashtë Kosovës

Prishtinë, 18 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës. Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve. Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike. [...]

Kryetarja e KQZ-së, Daka priti në takim Kryeprokurorin Lumezi

Prishtinë, 15 janar 2021 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim Kryeprokurorin e Shtetit, Aleksandër Lumezi. Temë e këtij takimi ishte përgatitja e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat do të mbahen 14 shkurt 2021. Zonja Daka vlerësoi bashkëpunimin në proceset e kaluara me Prokurorinë [...]

Go to Top