KQZ vazhdon procesin e verifikimit të aplikuesve nga jashtë Kosovës

18/01/2021

 

Prishtinë, 18 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës.

Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve. Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike. Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim:

38338211045
38338211146
38338211154
38338211210
38338211213
38338211219
38338211220
38338211227
38338211251
38338211259
38338211273
38338211374
38338211375
38338211383
38338211385
38338211392
38338211393
38338211414
38338211416
38338211429
38338211462
38338211468
38338211488
38338211517
38338211522