PLANI I KONFERENCAVE PËR MEDIA I KOMISIONIT QENDROR TË ZGJEDHJEVE DITA E PROCESIT TË VOTIMIT

21/04/2024

PROCESI I VOTIMIT PËR APO KUNDËR, LARGIMIT TË KRYETARËVE  NË KOMUNAT: LEPOSAVIQ, ZUBIN POTOK, ZVEÇAN DHE MITROVICË E VERIUT

21 PRILL 2024

PLANI I KONFERENCAVE PËR MEDIA I KOMISIONIT QENDROR TË ZGJEDHJEVE DITA E PROCESIT TË VOTIMIT
08:00

Konferenca e parë

HAPJA E QENDRAVE TË VOTIMIT
11:30

Konferenca e dytë

PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË ORËN 11:00

DHE ECURIA E PROCESIT TË VOTIMIT

15:30

Konferenca e tretë

PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË ORËN 15:00

DHE ECURIA E PROCESIT TË VOTIMIT

19:30

Konferenca e katërt

PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË ORËN 19:00

DHE MBYLLJA E VENDVOTIMEVE

? : ?

Konferenca e pestë

REZULTATET PRELIMINARE TË PROCESIT TË VOTIMIT
Të gjitha konferencat mbahen në sallën e mbledhjeve të KQZ-së, kati i parë.

Adresa: Ndërtesa e KQZ-së, rruga Migjeni, nr. 21, Prishtinë.

www.kqz-ks.org

* Konferenca e parë mbahet nga Zëdhënësi i KQZ-së.