main-bg

Vendimet e KQZ-së

 • 04-11-2016 14:41

  Vendim për miratimin e Planit Operacional për zgjedhjet për Kryetar Komune në Gllogoc, që do të mbahen më datën 04 dhjetor 2016.

  Shkarko
 • 04-11-2016 14:40

  Vendim për miratohetimin e raporti “Analiza e krijimit të listës së votuesve dhe votave me kusht për Zgjidhjet për Kuvendin e Kosovës 2014”

  Shkarko
 • 04-11-2016 14:39

  Vendim për miratimin e Planit të Buxhetit për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Gllogoc

  Shkarko
 • 04-11-2016 14:31

  Vendimi për caktimin e afateve të aktiviteve zgjedhore për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar komune në Gllogoc, të cilat do të mbahen më 4 dhjetor 2016.

  Shkarko
 • 04-11-2016 14:30

  Vendim për zëvendësimin e anëtarit Bashkim Gllareva

  Shkarko
 • 01-11-2016 11:02

  Vendim mbi zevendesimin e anetares se Kuvendit Komunal Novobërdë

  Shkarko
 • 14-10-2016 09:19

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale

  Shkarko
 • 20-09-2016 09:55

  Vendim mbi zevendesimin e anëtarit të Kuvendit Komunal Kamenicë

  Shkarko
 • 09-09-2016 00:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale

  Shkarko
 • 09-09-2016 00:00

  Vendim për miratimin e projektit "Certifikimi i anëtarëve të KKZ-ve"

  Shkarko