Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ vazhdon vizitat nëpër komuna, zhvillon takime të ndara me nënkryetarët Aritonović e Ajeti (Graçanicë) dhe Petković (Partesh)

Graçanicw dhe Partesh, 05 korrik 2024 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar vizitat për t’u takuar me me kryetarët e komunave për t’u koordinuar dhe bashkëpunuar lidhur me zbatimin e Ligjit Nr. 08/L-288 për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës, i miratuar nga Kuvendi në vitin 2023. Gjatë ditës së premte, delegacioni [...]

Periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit brenda komunës (18 mars – 3 prill 2024) dhe për kundërshtimin e pasaktësive në Listën Votuese (18 mars – 5 prill 2024)

Prishtinë, 18 mars 2024 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton qytetarët me të drejtë vote se ka filluar periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit brenda komunës për procesin e votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahet më 21 [...]

Go to Top