KQZ shpall konkurs për tetë vende pune

02/07/2024

02 korrik 2024 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se ka shpallur konkurs për 8 vende pune.

Konkursi është i shpallur për këto pozita:

 • Administrator për sisteme dhe siguri;
 • Specialist për teknologji zgjedhore;
 • Zyrtar i Lartë i Prokurimit;
 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Gjilan;
 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Mitrovicën e Veriut;
 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Leposaviq;
 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Zubin Potok;
 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Zveçan.

Të gjitha detajet për këto vende të lira pune janë publikuar në vegzat e mëposhtme:

 • Administrator për sisteme dhe siguri:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014406

 • Specialist për teknologji zgjedhore:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014374

 • Zyrtar i Lartë i Prokurimit:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014375

 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Gjilan:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014378

 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Mitrovicën e Veriut:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014377

 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Leposaviq:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014379

 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Zubin Potok:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014380

 • Zyrtar Ekzekutiv i Komisionit Komunal të Zgedhjeve në Zveçan:

https://konkursi.rks-gov.net/advertisement/details?refNumber=RN00014381

Aplikimi është i mundur vetëm online përmes Sistemit për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore (SIMBNj) në vegzën: https://konkursi.rks-gov.net/

Krjimi i llogarisë në SIMBNj është një procedurë e thjeshtë, duke plotësuar të dhënat që kërkohen. Udhëzimet e detajuara për aplikim përmes SIMBNj mund t’i ndiqni këtu: https://www.youtube.com/watch?v=olwDDqCUeZI