Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About web user

This author has not yet filled in any details.
So far web user has created 817 blog entries.

KQZ-ja publikoi raportet e audituara vjetore financiare të partive politike (2021) dhe raportet e audituara të deklarimit financiar të subjekteve politike të fushatës së zgjedhjeve paralamentare dhe lokale (2021)

Prishtinë, 13 nëntor 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar në ueb faqe raportet e audituara financiare pas përfundimit të procesit të auditimit nga auditorë të cilët janë përzgjedhur nëpërmjet një konkursi të hapur publik nga Zyra për Registrim, Certitifkim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike (ZRCKFSP).   Raportet e audituara financiare të vitit 2021, [...]

Publikohen shpenzimet tremujore (korrik – shtator 2023) të subjekteve politike të përfaqësuara në Kuvend

Prishtinë, 20 tetor 2023 – Me qëllim të zbatimit të Ligjit nr. 08/L-122 për Financim të Subjekteve Politike, në ueb faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve janë publikuar raportet e shpenzimeve të tremujorit (korrik – shtator 2023) të subjekteve politike të cilat janë të përfaqësuara në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Sipas këtij ligji, subjektet [...]

KQZ pjesëmarrëse në konferencën: “Votimi nga jashtë vendit – rruga përpara!”

Tiranë, 19 tetor 2023 – Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, mori pjesë në konferencën e organizuar nga KQZ e Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me prezencën e OSBE-në në Tiranë “Votimi nga jashtë vendit – rruga përpara!”, ishte tema qëndrore e kësaj konference në të cilën morën pjesë i ngarkuari me punë [...]

Presidentja Osmani emëron anëtaren e re të KQZ-së, znj. Mufera Srbica Şinik

Prishtinë, 20 tetor 2023 - Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në përputhje me kompetencat e saj ka emëruar anëtaren e re të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), znj. Mufera Srbica Şinik të propozuar nga Partia Demokratike Turke të Kosovës (KDTP). Në ceremoninë e betimit para Presidentes, anëtarja e re e KQZ-së deklaroi se [...]

KQZ uron Asociacionin e Zyrtarëve Zgjedhor Botërorë për dhjetëvjetorin e themelimit

Prishtinë, 16 tetor 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës, ka uruar Asociacionin e Zyrtarëve Zgjedhor Botëror për dhjetëvjtorin e themelimit. Në videomesazhin e përcjellur, kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi shpreh konsideratat më të larta për këtë Asociacion, duke uruar për vazhdimin e punës së mirë për t’i bërë bashkë Trupat e [...]

Regjistrimi i Partisë Politike “Shpresa Demokrate” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 28 shtator 2023 – “Shpresa Demokrate” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të partisë politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës [...]

KQZ pjesëmarrëse në Samitin Global të Partneritetit të Qeverisjes së Hapur për transparencën dhe llogaridhënien zgjedhore

Shtator 2023 – Një delegacion i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, i përbërë nga kryetari, Kreshnik Radoniqi, anëtari, Alban Krasniqi dhe Vesa Xharra, zyrtare e lartë ligjore nga Zyra për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike – po marrin pjesë në Samitin Global të Parneritetit të Qeverisjes së Hapur, i cili po mbahen në [...]

Konkurs për kompozimin e melodisë së KQZ-së (21 korrik – 21 gusht 2023)

Prishtinë, 21 korrik 2023 – Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ri-shpalli konkursin për kompozimin e melodisë së institucionit. Melodia e KQZ-së do të jetë e përhershme, indentifikuese e institucionit dhe informatat të cilat do të transmetohen dhe publikohen në audio apo video, do të shoqërohen me këtë melodi. Kjo melodi, duhet të ketë një ritëm [...]

Publikohen shpenzimet tremujore (prill – qershor 2023) të subjekteve politike të përfaqësuara në Kuvend

Prishtinë, 21 korrik 2023 – Me qëllim të zbatimit të Ligjit nr. 08/L-122 për Financim të Subjekteve Politike, në ueb faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve janë publikuar raportet e shpenzimeve të tremujorit (prill – qershor 2023) të subjekteve politike të cilat janë të përfaqësuara në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Sipas këtij ligji, subjektet [...]

Go to Top