Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About web user

This author has not yet filled in any details.
So far web user has created 964 blog entries.

KQZ pjesëmarrëse në konferencën: “Votimi nga jashtë vendit – rruga përpara!”

Tiranë, 19 tetor 2023 – Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, mori pjesë në konferencën e organizuar nga KQZ e Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me prezencën e OSBE-në në Tiranë “Votimi nga jashtë vendit – rruga përpara!”, ishte tema qëndrore e kësaj konference në të cilën morën pjesë i ngarkuari me punë [...]

CEC chairperson, Radoniqi had a meeting with the French ambassador Guérot

Prishtina, 18 july 2023 –Today, Central Election Commission chairperson, Kreshnik Radoniqi hosted the ambassador of France in Kosovo Olivier Guérot. Chairman Radoniqi informed ambassador Guérot that Central Election Commission is currently working in harmonizing Election Regulations, a necessary process after the approval of the Law on General Elections in the Assembly. For this purpose, he [...]

The Chairman of the CEC, Radoniqi, welcomed the Head of the EU in Kosovo, Szunyog

Pristina, July 18, 2023 – The Chairman of the Central Election Commission, Kreshnik Radoniqi, welcomed today the Head of the EU Office and the EU Special Representative in Kosovo, Tomáš Szunyog. In this meeting, Radoniqi welcomed the completion of the electoral reform process, while he talked with Ambassador Szunyog about the current commitment of the [...]

CEC participated in the meeting of the working group for Europe and Eurasia on Social Media, Disinformation and Electoral Integrity (SMEID)

Prague, May 2023 – A delegation of the Central Election Commission, consisting of members Alban Krasniqi and Arianit Elshani and the spokesperson of the institution, Valmir Elezi, participated in the meeting organized by the International Foundation for Electoral Systems (IFES), which was held in Prague, Czech Republic. In this meeting, the fifth in a row [...]

KQZ-ja publikoi raportet financiare të partive politike për vitin 2022

Prishtinë, 14 prill 2023 – Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi raportet e paaudituara financiare të partive politike të vitit 2022. Duke pasur parasysh se ende nuk është bërë auditimi i këtyre raporteve, publikimi i tyre shoqërohet me tekstin sqarues: “Këto raporte financiare janë të paaudituara dhe mund të pësojnë ndryshime dhe saktësime gjatë procesit të [...]

KQZ-ja certifikon listën e votuesve për zgjedhjet në katër komunat dhe miraton dizajnin e fletëvotimeve

Prishtinë, 6 prill 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës në kuadër të përgatitjeve për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok si dhe zgjedhjeve të parakohshme për dy kuvendet komunale: Zveçan dhe Leposaviq, të cilat do të mbahen më 23 [...]

Këto janë afatet e aktiviteteve për organizimin e zgjedhjeve të 23 prillit për kryetar të katër komunave dhe për anëtarë të dy kuvendeve komunale

Prishtinë, 9 mars 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me zbatimin e planit operacional për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok dhe zgjedhjeve të parakohshme për kuvendet komunale të dy komunave: Zveçan dhe Leposaviq, të cilat do të mbahen më 23 [...]

Voter turnout trends in the Republic of Kosovo 2009 – 2021 (Document)

Pristina, February 02, 2023 – The Central Election Commission published the document “Voter turnout trends in the Republic of Kosovo 2009 - 2021". The data analyzed in this document belong to 5 election processes for the Assembly of the Republic of Kosovo (2010; 2014; 2017; 2019 and 2021) and 4 local election processes for Municipal [...]

CEC marks Global Election Day, the document: “Voter turnout trends in the Republic of Kosovo, 2009 – 2021” is presented

Pristina, February 2, 2023 - Central Election Commission marked "Global Election Day" for the tenth time. The main activity was organized in Pristina, a conference with the theme "Participation in the elections and the role of Kosovo institutions", where part of the panel were the Chairman of the CEC,Kreshnik Radoniqi, the Head of the EU [...]

KQZ-ja cakton lartësinë e mjeteve nga fondi për mbështetjen e subjekteve politike parlamentare për vitin 2023

Prishtinë, 19 janar 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e dytë për vitin 2023, të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje, KQZ-ja mori vendim për caktimin e lartësisë së mjeteve nga fondi për mbështetjen e subjekteve politike për periudhën 1 janar – 31 dhjetor 2023. Shuma e mjeteve për financimin e [...]

Go to Top