Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Afatet për aplikim për akreditimin e vëzhguesve të subjekteve politike, OJQ-ve vendore dhe ndërkombëtare dhe mediave

Prishtinë, 5 dhjetor 2022 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton subjektet politike, OJQ-të, organizatat qeveritare dhe ndërqeveritare, organizatat ndërkombëtare të specializuara të cilat merren me zgjedhjet dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut, mediat si dhe përfaqësuesit e vendeve të huaja, se është duke vazhduar afati për dorëzimin e kërkesës për t’u akredituar për vëzhgimin [...]

Kryetari i KQZ-së, Radoniqi priti në takim Shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovës, ambasadorin Davenport

Prishtin​ë, 2 dhjetor 2022 – Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, priti në takim Shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadorin Michael Davenport. Radoniqi dhe Davenport diskutuan për procesin e reformës zgjedhore në Kosovë, pjesë e së cilës është bërë edhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve duke dhënë rreth 50 rekomandime për ndryshim [...]

Përfundon afati për aplikim për pjesëmarrje në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit

Prishtinë, 2 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike dhe kandidatëve që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e parakohshme per Kuvendin Komunal te Zveçanit dhe Leposaviqit, të cilat do të mbahen më 25 dhjetor 2022. Gjatë kësaj periudhe (26 nëntor – 02 [...]

Go to Top