Mbledhja e KQZ-së: Certifikimi i kandiatëve për zgjedhjet për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit; zëvendësimi i anëtarëve të Kuvendit Komunal të Zubin Potokut

05/12/2022

Prishtinë, 5 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi.

Në këtë mbledhje, KQZ-ja mori vendim për certifikimin e subjekteve politike dhe kandidatëve për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme të 25 dhjetorit për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit.

SUBJEKTET POLITIKE DHE NUMRI I KANDIDATËVE TË CERTIFIKUAR PËR PJESËMARRJE NË ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN KOMUNAL TË ZVEÇANIT DHE LEPOSAVIQIT
 
SUBJEKTET POLITIKE ZVEÇAN LEPOSAVIQ
     
PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS 16 kandidatë 2 kandidatë
LËVIZJA VETËVENDOSJE 10 kandidatë 4 kandidatë
PARTIJA KOSOVSKIH SRBA / 20 kandidatë
Total: 26 26

Në vazhdim të mbledhjes, KQZ-ja shqyrtoi dhe miratoi kërkesat për zëvendësimin e antërëve të Kuvendit Komunal në Zubin Potok.

NR. I DORËHEQURI SUBJEKTI POLITIK ZËVENDËSUESI SUBJEKTI POLITIK KOMUNA
1 IGOR  RADIC Srpska Lista FLATRON HASANI Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
2 UROS BOZOVIC Srpska Lista JAHIR KAMBERI Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
3 NEMANJA JAKSIC Srpska Lista RAIF FERIZI Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
4 SAVO PEROVIC Srpska Lista LIRIDONA KAHRIMANI Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
5 MARKO VULOVIC Srpska Lista MIMOZA MEHMETI Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
6 TATJANA VLASKOVIC Srpska Lista AGNESA MEHMETI Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
7 MIRJANA VUCETIC Srpska Lista RIZAH SELIMI Lidhja Demokratike e Kosovës Zubin Potok
8 DEJAN RADOJKOVIC Srpska Lista VERICA GRUBOR G. I. Zubin Potok Zubin Potok
9 GORAN DJURIC Srpska Lista MARKO MILOVANOVIC G. I. Zubin Potok Zubin Potok
10 SLAVISA MILOSAVLJEVIC Srpska Lista AHMET UKA Lidhja Demokratike e Kosovës Zubin Potok
11 KRSTO MILOSAVLJEVIC Srpska Lista ALBESA VESELI Lidhja Demokratike e Kosovës Zubin Potok
12 DANIJELA JANICIJEVIC Srpska Lista ARIANA HASANI Lidhja Demokratike e Kosovës Zubin Potok
13 RADICA OBRADOVICE Srpska Lista KALTRINA VESELI Partia Demokratike e Kosovës Zubin Potok
14 GORAN RADOICIC Srpska Lista FAHRIJE VESELI Partia Demokratike e Kosovës Zubin Potok
15 MILIJA BISEVAC G.I. Zubin Potok SLAVISA BISEVAC G. I. Zubin Potok Zubin Potok