Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ publikon “Trendet zgjedhore në Republikën e Kosovës, 2009 – 2019”

Dhjetë vite të zgjedhjeve në Republikën e Kosovës, janë përmbledhur në një dokument voluminoz për nga numri i të dhënave të prezantuara. Katër proceset zgjedhore për Kuvendin e Kosovës (2010; 2014; 2017 dhe 2019) dhe tri procese zgjedhore për Kuvendet Komuanle (2009; 2013; 2017) janë pasqyruar në mënyrë të detajuar në rreth 70 faqe të [...]

Regjistrimi dhe votimi i qytetarëve me të drejtë vote të infektuar me COVID-19

Të gjithë qytetaret të cilët për shkak se kanë rezultuar pozitiv me COVID - 19 dhe ata që janë në vetizolim, KQZ, ju mundëson votimin përmes ekipeve mobile. KQZ do t’i kontaktojë të gjithë qytetarët të cilët janë në listen e IKSHPK, deri me datën 11 shkurt si persona të infektuar me COVID - 19 [...]

KQZ-ja miraton fletëvotimin e zgjedhjeve dhe broshurat e kandidatëve

Prishtinë, 2 shkurt 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, KQZ miratoi dizajnin dhe përmbajtjen e fletëvotimeve për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021. Fletëvotimet mund të shkarkohen këtu Po ashtu, [...]

KQZ-ja certifikon listën votuese brenda dhe jashtë vendit

Prishtinë, 2 shkurt 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi listën përfundimtare të votuesve brenda dhe jashtë vendit. Lista përfundimtare e votuesve brenda vendit për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës të cilat do të mbahen më 14 shkurt, përmban: 1 milion e 794 mijë e 862 emra të votuesve. Pra, në këto zgjedhje [...]

Go to Top