Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Daka hosted the Deputy Chief of the Mission Election Experts from EU, Marian Gabriel

  Pristina, February 26, 2021– The Chairperson of the Central Election Commission, Valdete Daka hosted the Deputy Chief of the Mission of Election Experts from the European Union, Marian Gabriel. The chairperson Daka thanked the European Union for the interest that they have expressed in the following election process in our country, emphasizing that the [...]

KQZ-ja fillon me publikimin e Formularëve të Rezultateve të subjekteve politike dhe kandiatëve të zgjedhjeve të 14 shkurtit

  Prishtinë, 16 shkurt 2021 – Me qëllim të rritjes së transparencës dhe besueshmërisë në procesin zgjedhor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me publikimin e kopjeve të skanuara të formularëve të rezultateve për subjektet politike dhe kandidatët për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat u mbajtën të dielën. Të [...]

Fifth Conference, CEC: The results will be published on the CEC website

  Pristina, 14 February 2021, 22:00 - The Central Election Commission held the third conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. In this conference, the CEC Spokesperson, Valmir Elezi informed the media that the publication of the preliminary election results for political entities has started to be done on the [...]

Fourth Conference, CEC: Polling stations are closed, until 19:00 o’clock have voted 46.90%

  Pristina, 14 February 2021, 20:00 - The Central Election Commission held the fourth conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The chairwoman of the CEC, Valdete Daka, informed the citizens that all polling stations have been closed and that the process of counting the ballots papers has begun. “According [...]

Third Conference, CEC: Until 15:00 o’clock have voted 32.32%

  Pristina, 14 February 2021, 15:30 - The Central Election Commission held the third conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The chairwoman of the CEC, Valdete Daka, told the media that the voting process is proceeding normally and no problems have been presented. “Based on the data we have [...]

Second Conference, CEC: Until 11:00 o’clock have voted 8.30%.

  Pristina, 14 February 2021, 11:30 - The Central Election Commission held the second conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The chairwoman of the CEC, Valdete Daka, announced that based on the information from the Municipal Election Commissions, the voting process is proceeding normally and no problems have been [...]

First Conference, CEC: All polling stations are open in the Republic of Kosovo

  Pristina, 14 February 2021, 08:00 - The Central Election Commission held the first conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The CEC spokesman, Valmir Elezi announced that according to the plans with the operation plan, in the early hours of the morning, the election material was distributed, including the [...]

Plan of CEC conferences for Election Day, February 14, 2021

  08:00 Konferenca e parë - HAPJA E QENDRAVE TË VOTIMIT 11:30 Konferenca e dytë - PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË ORËN 11:00 DHE ECURIA E PROCESIT ZGJEDHOR 15:30 Konferenca e tretë  - PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË ORËN 15:00 DHE ECURIA E PROCESIT ZGJEDHOR 19:30 Konferenca e katërt - PJESËMARRJA NË VOTIME DERI NË [...]

The CEC publishes “Election Trends in the Republic of Kosovo, 2009 – 2019”

Ten years of elections in the Republic of Kosovo are summarized in a voluminous document in terms of the number of data presented. The four electoral processes for the Assembly of Kosovo (2010; 2014; 2017 and 2019) and the three electoral processes for the Municipal Assemblies (2009; 2013; 2017) are reflected in detail in about [...]

Go to Top