KQZ-ja miraton fletëvotimin e zgjedhjeve dhe broshurat e kandidatëve

02/02/2021

Prishtinë, 2 shkurt 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

Në këtë mbledhje, KQZ miratoi dizajnin dhe përmbajtjen e fletëvotimeve për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021.

Fletëvotimet mund të shkarkohen këtu

Po ashtu, në këtë mbledhje, KQZ-ja miratoi broshurën e kandidatëve të certifikuar për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit. BROSHURA