Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2021

16/02/2021

 

 

Komuna Formularët e Rezultateve     (FPR & FRK)
Deçan Shkarko
Gjakovë Shkarko
Gllogoc Shkarko
Gjilan Shkarko
Dragash Shkarko
Istog Shkarko
Kaçanik Shkarko
Klinë Shkarko
Fushë Kosovë Shkarko
Kamenicë Shkarko
Mitrovicë e Jugut Shkarko
Leposaviç Shkarko
Lipjan Shkarko
Novobërdë Shkarko
Obiliq Shkarko
Rahovec Shkarko
Pejë Shkarko
Podujevë Shkarko
Prishtinë Shkarko
Prizren Shkarko
Skenderaj Shkarko
Shtime Shkarko
Shtërpcë Shkarko
Suharekë Shkarko
Ferizaj Shkarko
Viti Shkarko
Vushtrri Shkarko
Zubin Potok Shkarko
Zveçan Shkarko
Malishevë Shkarko
Junik Shkarko
Mamushë Shkarko
Hani i Elezit Shkarko
Graçanicë Shkarko
Ranillug Shkarko
Partesh Shkarko
Kllokot Shkarko
Mitrovicë e Veriut Shkarko

 

 

 

Rinumerimiet
Votat me kusht
Votat me postë
Rinumerimi nga Karantina 19.02.2021
Rinumërimi i 494 vendvotimeve nga auditimi.
134 vendvotime FPR dhe FRK te skanuara nga komuna e Ferizajit
Rinumërimi 58   
Rinumërimi i votave me kusht 08.03.2021
Rinumërimi i votave me postë 08.03.2021
Rinumërimi 141, 08.03.021