Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Zgjedhjet në komunat Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan – Votimi përmes postës

Si të votohet: Në fletëvotimin për Kryetar Komune, ku janë të renditur emrat e kandidatëve, ju duhet të shënjoni vetëm një kandidat. Të gjithë aplikuesit që suksesshëm janë regjistruar si votues jashtë Kosovës (kliko këto – Lista e Votuesve jashtë Kosovës) kanë të drejtë për të votuar, duke plotësuar fletëvotimin. Fletëvotimin për Kryetar të Komunës [...]

REGISTRACIJA ZA GLASANJE PUTEM MOBILNIH EKIPA ZA LICA SA POSEBNIM POTREBAMA

REGISTRACIJA ZA GLASANJE PUTEM MOBILNIH EKIPA ZA LICA SA POSEBNIM POTREBAMA Počinje 9. Maja i završava 13. Maja 2019. Svi građani koji imaju pravo glasa, koji zbog svojih posebnih potreba ne mogu da izađu da glasaju na svojim redovnim biračkim mestima, imaju pravo da zahtevaju glasanje putem mobilnih ekipa u svojim domovima. Centralna Izborna Komisija [...]

REGJISTRIMI PËR VOTIM PËRMES EKIPEVE MOBILE TË PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA

REGJISTRIMI PËR VOTIM PËRMES EKIPEVE MOBILE TË PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA, fillon me 9 maj dhe përfundon me 13 maj 2019. Të gjithë qytetarët më të drejtë vote, të cilët për shkak të aftësive të tyre të veçanta nuk mund të dalin për të votuar në vendvotimin e tyre, kanë të drejtë të kërkojnë [...]

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja Valdete Daka. Në këtë mledhje, KQZ mori disa vendime në kuadër të procesit të përgatitjes së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi sloganin për zgjedhjet që do të mbahen [...]

KQZ-ja miratoi dizajnin, përmbajtjen dhe formatin e fletëvotimeve për zgjedhjet e 19 majit në 4 komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mledhje, KQZ mori disa vendime në kuadër të procesit të përgatitjes së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi dizajnin, përmbajtjen dhe formatin e fletëvotimeve për [...]

PERIUDHA E KONFIRMIMIT DHE KUNDËRSHTIMIT TË LISTËS VOTUESE

Periudha e Konfirmimit dhe Kundërshtimit është periudha gjatë së cilës Lista e Votuesve do të bëhet publike për konfirmim dhe kundërshtim.  Gjatë kësaj periudhe, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u mundëson të gjithë votuesve të regjistruar që ta sfidojnë Listën e Votuesve për Zgjedhjet Jashtëzakonshme për Kryetar në Komunat Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe [...]

Go to Top