Sot votohet për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut

19/05/2019

Sot mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. 
Të drejtën për të votuar në këto katër komuna e kanë 57 mijë e 983 votues apo 970 votues më shumë në krahasim me zgjedhjet lokale të 22 tetorit 2017. Ndërsa, numri i qendrave të votimit në këto katër komuna është 44 me gjithsej 87 vendvotime.

Komunat Numri i votuesve Numri i qendrave të votimit 

Numri i vendvotimeve

LEPOSAVIQ

18 164 18 31
ZUBIN POTOK

8 535

12

16

ZVEÇAN

9 229

7

13

MITROVICË E VERIUT

22 055

7

27

  57 983 44

87

Të gjitha vendvotimet hapen në orën 07:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00. 

Për të gjetur qendrën tuaj të votimit vizitojeni këtë vegzë: http://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index