Këtu mund ta shohësh se ku është vendvotimi yt

13/11/2021

 

Prishtinë, 13 nëntor 2021 – Çdo qytetar/votues në ditën e zgjedhjeve, mund ta vërtetojë adresën e saktë të qendrës së tij të votimit.

Për ta mësuar vendvotimin e saktë, votuesi mjafton që të shënojë numrin personal dhe pastaj do të shfaqen të dhënat.

Kjo bëhet e mundur përmes këtij aplikacioni të vendosur në ueb faqen e KQZ-së: https://eomp.kqz-ks.org/

Të gjitha vendvotimet do të mbyllen në orën 19:00.