Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Presidentja Osmani emëron anëtaren e re të KQZ-së, znj. Mufera Srbica Şinik

Prishtinë, 20 tetor 2023 - Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në përputhje me kompetencat e saj ka emëruar anëtaren e re të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), znj. Mufera Srbica Şinik të propozuar nga Partia Demokratike Turke të Kosovës (KDTP). Në ceremoninë e betimit para Presidentes, anëtarja e re e KQZ-së deklaroi se [...]

KQZ-ja filloi organizimin e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në fillim të mbledhjes kryetarja Daka bëri të ditur se gjatë ditës së sotme (8 prill 2019) Presidenti i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi ka shpallur Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan. [...]

test234234

Organizimi dhe Funksionimi Anëtarët e KQZ-së Sekretariati i KQZ-së Zyra për RCKFSP Skema Organizative e KQZ-së

Go to Top